06 - 13045086
Selecteer een pagina

Website ontwikkeling

Gäddede camping

Het realiseren van een hedendaagse website voor het online reserveren van te huren accommodaties. Ontwerp, design, fotoselectie en bewerking, teksten, meertaligheid.

Bekijk websiteOok zo'n website?

Intro

Gäddede Camping ervaart hun online vindbaarheid als overweldigend

Prachtig gelegen tussen de heuvels en bergen van het Zweedse Jämtland. Op de camping ontmoet je Lili-Marie Wassdahl, tenminste als je het online kon vinden om er te komen. Sinds 2010 is de camping onder haar hoede opgebloeid, maar de aandacht voor een goed functionerende website bleef achterwege. De opdracht was het verhogen van de bezettingsgraad van te huren accommodaties door betere online vindbaarheid met een sfeervolle website, waardoor bezoeker een online reservering versturen voor het vastleggen van boekingen voor de blokhutten.

Details

Zorg dat de website van Gäddede Camping boekingen genereert

Uitdaging

Het vervangen van een achterhaalde website naar een nieuwe hedendaagse website. Een website die onderdeel is van de regiopromotie om voor zowel inwoners van Zweden als ook buitenlandse toeristen te bewegen hun vakantie door te brengen in de provincie Jämtland in het midden van Zweden. Daarnaast het ontvangen van online reserveringen voor de te huren accommodaties op de camping.

Oplossing

Het op eigen regie ontwikkelen en vormgeven van een WordPress website met typisch Zweedse kleuren en beeldmateriaal om de sfeer van het landschap en de camping te tonen. Het schrijven van teksten met zoekkenmerken voor de meertalige website in de de talen Nederlands, Engels, Zweeds en Duits. Het gebruiken van webformulieren voor gestructureerde informatie voor het vastleggen van boekingen.

Aantal paginaweergaven

2.7k

Aantal gebruikers

508

Behaalde doelen

173

Doelconversieratio

27,2%

Bovenstaande cijfers is een weergave van de startperiode 12 juni tot en met 16 juni.

Referentie

“I can’t believe we’ve waited so long to make a new website. So happy that we did. I’am overwelmd of the online reservations.”

Lili-Marie Wassdahl

Neem contact op

Meerweg 69
9752 JC HAREN

+31 (6) 13045086